Leiras Par

Barna på Lund for Jesus

søndag, september 23, 2007

Ny post!!!

Endelig kommer en etterlengtet og ikke minst etterspurt oppdatering!! Lørdag var vi i Dyreparken, som spesielt innviterte gjester. Det var vi fordi Kaptein Sabeltann ville ta sommerferie fra Den sorte dame, og heller bo i et firkantet hus på Lund.

Vi gikk først til Kardemommeby for å besøke Vilde, men det som møtte oss var en tom pølsebu, uten pølser..Vi ble litt triste til sinns etter dette dystre møtet med pølsebua, og satte i stedet kursen mot gullgraver-tingen, der vi håpet på å møte den eneste vennen som aldri svikter oss, nemlig Hilde! Men en gang måtte bli den første. Heller ikke Hilde var å se. I stedet møttet vi et nesten like bra alternativ, Hildes elsker!!!

Vi tok turen til apekattburet, for å få ideer til hvordan stua vår skal innredes. Den kommer til å bli bra. Det var litt kaldt i Dyreparken, derfor kjøpte vi oss sløsj (stavet av dyseleksi-Øyvind), det hjalp godt for kulda, etterpå ble det iskaldt....

Vi måtte jo også se på noen dyr når vi først var i Dyreparken.. Og gjett hva vi så i løveburet- en LØVE!!!! Det var stort det.. Og i apeburet så vi en ape, og i ugleburet så vi en skjære, som var dagens første overraskelse. Det er liksom ikke like gøy å se på dyrene i bur. Derfor var ekornet det gøyeste dyret vi så..

En tur i tømmerrenna hører med et hvert besøk i Dyreparken. Forventningsfulle gikk vi mot den største atraksjonen, men vi oppdaget til vår store skuffelse at tømmerrenna hadde krympet!! De fant vel ut at den var for stor for de små barna...

Tross noen små skuffelser hadde vi en bra dag i dyreparken. Jungelstien var et stort pluss.

Prikken over i-en på lørdag var møtet i Domkirka som var en knall-suksess!! Spesielt Peppes-besøket mellom øvinga og møtet var bra. Tror vi underholdt hele restauranten.. Men det var gøy!


Prates,....

58 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home

 

Hit Counters