Leiras Par

Barna på Lund for Jesus

søndag, oktober 21, 2007

Dagens gode gjerning!

Ny post? Er det virkelig sant? Ja, her kommer en ny post! Grunnen til at oppdateringen kommer så sent er at Katrine er fanget av Ansgar, og at Øyvind har seilt litt for mye i det siste (bronse i lag-NM).

Men i dag er det TV-aksjonen og da måtte det blogges. Heldigvis kunne Vilde steppe inn som vikar for Katrine. Leiras Par lar nemlig ikke sjansen til å gjøre veldedig arbeid gå fra seg så lett.
Derfor meldte Vilde og Øyvind seg som bøssebærere i Oddernes menighet. Vi hadde jo såklart håpet å komme på Gimlekollen eller rundt der et sted, men endte opp på det dødsforlatte Sødal.

Omsider greide vi å finne fram til hvor vi skulle gå og første huset vi gikk til kom Elin Nøttis å åpnet døren. Det var en hyggelig overraskelse! Mens Elin leitet desperat etter lommeboken holdt datteren (ca 5 år) et forykenede stippeshow for de litt forvirrede bøssebærerene.

Det var veldig få som åpnet opp dørene for oss så det endte med at vi måtte henge på lapper på nesten halvparten av dørene.
Men ikke hos alle... Hos Tom Erik ble vi møtt med åpnede dører, men det beste av alt var at han var helt 100% sikker på at vi var fra Barne-TV. Og den beste giverglede var det ei liten afrikansk jente med sjønne krøller som hadde. Hun var hvertfall glad for å gi noen penger.

Ellers var det som sagt heller dårlig. Den beste mest orginale hadde nok faren til Lasse (ikke Møller). Han mente at ikke vi burde støtte alkoholikere, men siden det gikk til hiv/aids så skulle vi få noen penger..

Etter at pengene var hentet inn og trykt levert var vi begge enige om at det var en fin måte å tilbringe en søndags ettermiddag på. Nemlig å kunne hjelpe noen som ikke har det like bra som oss.
Her er en liten videosnutt..

10 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home

 

Hit Counters