Leiras Par

Barna på Lund for Jesus

tirsdag, august 21, 2007

Besøk hos Hilde

Endelig kommer det alle har ventet på hele sommeren. Nemlig en enterlenktet bloggpost!Sommeren har vært veldig bra, bortsett fra været og at ikke vi ble kåret til Leiras Par 07. Vi er dypt skuffet over diplom komiteen!

Et av sommerens store høydepunker kom den regnvåte 20. august. Da var vi nemlig på besøk hos vår gode venn Hilde. Ikke et helt vanlig besøk, men et overraskelses besøk.

Liknende som vi også har gjort med Vilde og Siren, bare at Hilde var glad for å se oss.
Blaute og kalde ble vi god tatt i mot og slapp til og med enn i den hemmelige stua til familigen Arnesen, for dere som ikke har vært der så må dere glede dere.

Så mens vi tre pratet om alt og ingen ting kom moren til Hilde inn til oss med nystekte vafler og kald saft, de var helt utrolig gode. Nesten like gode som Bekkevolls boller.

Hilde har vært heldig denne sommeren, hele 4 dyreparkgutter som er helt ville etter henne.. Så mens Hilde bader i friere så står Richard fremdeles trykt og tørt oppe på land.

Etter vi hadde spist oss gode og mette på vafler så gikk vi hjem. Vi fant ut dette var et vellyket besøk og at dette måtte vi bare gjør igjen. Så neste gang det ringer på døra de så kan det godt være Leiras Par som kommer på en snar vissit.

Og til dere blogg frelste; det kommer nok ikke en ny bloggpost de nesrmeste dagene.
For nå er det nemlig tid for klasseturer og NM i Hobie Cat.

25 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home

 

Hit Counters