Leiras Par

Barna på Lund for Jesus

tirsdag, januar 02, 2007

Nyttårs-turen

Tidlig lørdag morgen møtte en gjeng med kjekk, kristen ungdom opp på rutebilen, bortsett fra Leiras par, som var alt for sent ute så de måtte ta en egen buss opp. Den andre var nemlig blitt full. Eller det var fordi vi trengte litt privatliv?

Når vi var vel framme på Eirins hytte, var det stor krangel om sengeplassene. Det endte med at vi måtte ofre oss, som vanlig. Vi endte til slutt opp i en 1,5m. lang dobbelt seng, og vi måtte ligge i kryss for å få nok plass.

Etter mye fjas og mas, gikk vi ut en tur, for å få litt tid for oss selv. På turen sanket vi inn mange verdifulle poeng, ettersom konkurransen begynner å bli stor, nå også fra Preben og Siren, som er blitt sammen. GRATULERER!! Kyss, klapp og klem fra dimplom-komiteen. Det var sannelig på tide!!

Etter en utsøkt taco-middag og diverse mørke-leker, gikk vi sent til sengs. Til tross for en alt for kort baby-seng og alt for høy temperatur, sov vi trygt og godt. Neste morgen sov vi lenge, men likevel måtte vi streve med å dra de andre opp av sengene, og få de med oss ut på tur aldri sur. På turen grillet vi pølser, og noen lekte bom-50. Mens andre som prioriterer hygiene(slik som oss), gikk for å få seg en velfortjent dusj.

Etter turen var det duket for en ny type risiko-sport: ”Klippe håret til Øyvind”. Resultatet ble veldig bra, og Øyvinds mor ble svært fornøyd, og lurte på om det hadde vært noen fra frisørlinja med på turen. Så burde kanskje ikke Katrine valgt musikk likevel?

Før middagen tok alle på seg finstasen, bortsett fra Vilde som hadde misforstått litt, og tatt på seg sommertøy i stedet. Etter tre timer på badet, følte endelig Karoline at hun hadde fått på seg nok sparkel, og hun var ikke til å kjenne igjen.

På menyen stod kalkunfillet, det var godt, men kunne ikke måle seg med middagen vi hadde i Homborsund.

Så var det klart for underholdning. Kveldens underholdere var ingen andre enn Leiras Par. Til tross for at Katrine hadde prestert og glemme deler av underholdningen hjemme, ble den mye bedre en Vildes.


Klokka tolv var det tid for rakket-oppskytning. Camilla var den klart beste oppskyteren, og det til tross for at Vilde kjempet med nebb og klør, for å holde henne borte fra ilden. Vi var så heldige å få feire nyttårsaften med snø, i motsetning til dere her hjemme som måtte stå inne å kikke ut på regnet.

Etter rakettene var vi kommet til prisutdelingen. Vi var så heldige å bli tildelt prisen: ”Årets par”, noe vi følte vi fortjnte. All ære til diplomkomiteen.

Da klokka nærmet seg fire, krøp vi til køys. Men den ble vel nærmere seks før vi sovnet. I løpet av den tiden hadde vi sanket maaaaange poeng. (minst 200)

Mandag morgen stod vi ikke opp før klokka ett, og da rakk vi ikke så mye mer enn å vaske opp (noe vi følte vi gjorde svært bra) og pakke, før vi (Leiras par + Anders) måtte gå den alt for lange veien til bussen. Til alt hell fikk vi haike med en snill dame siste del av turen til busstoppet. Vi vinket til Eddie som kjørte forbi i en overlesset bil, før vi steg på bussen.

Bussturen hjem tok litt lenger tid en forventet. Da vi etter halvannen time kom til Greipstad, trodde vi at vi snart var hjemme, men neida... I steden for å kjøre hjemover, svingte bussjåføren inn på en øde skogsvei, slik at vi kunne få oss en etterlengtet røykepause. Da en ny time var gått, var vi igjen tilbake i Greipstad, og vi forsto svært lite, men denne gangen hadde heldigvis vett nok til å kjøre oss hjem, selv vi gjerne skulle hatt oss nok en røykepause.


Dette var en veldig bra nyttårs-tur, og 01.01.07, blir en dato vi alltid kommer til å huske :)

24 Comments:

 • At onsdag, januar 03, 2007 1:43:00 a.m., Anonymous Anonym said…

  Skal si at dere har laget et æreverdig referat! Vil bare si gratulerer med mange nye poeng! (kanskje kommer bonuspoengene snart) (Hilde????).
  Gleder meg til neste tur med dere!


  Endelig skriver jeg her! og jeg er først!!!!haha

   
 • At onsdag, januar 03, 2007 3:42:00 a.m., Anonymous Anonym said…

  Og endelig sier dere at dere også er sammen!!!!!!
  Skal si det blomstrer opp nye par for tiden, plutselig Katrine Tjomzz og Mjøs også.
  Hmm plutselig sitter jeg og skriver, tenkte at det skulle bli førtse kommentar, så plutelig kommer en kommentar fra Kjetil opp, hmm.

   
 • At onsdag, januar 03, 2007 4:59:00 a.m., Anonymous Anonym said…

  haha...
  I rule!!!!! jeg er først!!!

   
 • At onsdag, januar 03, 2007 8:32:00 a.m., Anonymous Anonym said…

  Takk for turen!!
  Det var knall og fall!
  hehehaha hoho!
  Snakkes
  grattis forresten!!

   
 • At onsdag, januar 03, 2007 8:55:00 a.m., Anonymous Anonym said…

  GRATTIS!!! takk for turen...

  Prates

   
 • At onsdag, januar 03, 2007 12:38:00 p.m., Blogger Katrine said…

  Hurra for oss og leiras par!!

   
 • At onsdag, januar 03, 2007 12:40:00 p.m., Anonymous Anonym said…

  ååå d er såå gøy!!!
  øyvind og katrine og så katrine og en eller annen fra credo koret... og så er d jo preben og siren:)) sååååå kos!!!! <3<3
  jg er såå glad!!

  kjempe gøy på tur!!

  dere er kule!!!

   
 • At onsdag, januar 03, 2007 12:56:00 p.m., Blogger Ane said…

  gratulerer! det var på tide. Kan dere ikke poste en post om hvordan dere ble sammen. Satt dere i bilen til Eddie, eller?...
  p.s. takk for turen:)

   
 • At onsdag, januar 03, 2007 1:48:00 p.m., Blogger Line said…

  kjære Leiras par, Gratulerer!
  og som de gamle sier; "det er så flott når ungdommen finner hverandre!"

   
 • At torsdag, januar 04, 2007 2:16:00 a.m., Anonymous Anonym said…

  Dette hørtes usom en koselig hyttetur..;) Dere er meget gode til å skrive, og skal si dere skrev langt...

  Tror dette må være den beste bloggen jeg har vært inne ¨på... ikke sant Øyvind?...

  Snakkes

   
 • At torsdag, januar 04, 2007 4:09:00 a.m., Anonymous Anonym said…

  Hører at det snart er klart for ny hyttetur? med øyvind og katrine i spissen med planlegginga...
  Blir det noe nye dplomer???

   
 • At torsdag, januar 04, 2007 5:32:00 a.m., Blogger Vilde said…

  Ja jeg får bare stille meg i gratulasjonskøen! 150 poeng til dere! Hytteturen var knall, men jeg syntes ikke jeg kom så godt ut av det i referatet dres. Jeg hadde kledd meg feil (noe jeg selvfølgelig ikke hadde, hadde en dårlig lek (akkurat som om det var noe nytt!) og i tillegg ble jeg kåret til årets trøtteste vert?? Er det takken for å stå opp tidlig å lage frokost til dere?? Da kan dere bare glemme en reprise!

   
 • At fredag, januar 05, 2007 12:29:00 a.m., Blogger Hilde said…

  Jeg vil si at min pris er den morsomste... Å bli kåret til årets dyne... Er jeg en ting lissom??? Er det det dere tenker på meg som???

   
 • At fredag, januar 05, 2007 1:48:00 a.m., Anonymous Anonym said…

  du er bare så god og varm

   
 • At fredag, januar 05, 2007 6:54:00 a.m., Blogger Katrine og Øyvind said…

  Å bli kåret til "Årets Dyne" må være det beste som har skjedd i livet ditt til nå...

  Det er jo ingen til negativt med å være en dyne.. Det er jo bare positivt.. den er varm og god, så er det helt umulig å bli kvitt den på morraen.. Så kan en gjømme seg der så ingen kan se deg...

  Takk Hilde du er verdens beste dyne...

   
 • At fredag, januar 05, 2007 7:41:00 a.m., Blogger Vilde said…

  Gleder meg til dere skal lede møte på lørdag! Og forresten mente jeg aldri at håret til Øyvind var stygt! det var nemlig veldig fint. men skjønner at måten jeg skrev det på kunne misforstås, har retta det nå. det var badet som ikke så ut etter klippen, ikke Øyvind.

   
 • At søndag, januar 07, 2007 2:54:00 a.m., Anonymous Anonym said…

  Hei dere to! Dere var veldig flinke til å lede møtet på lørdag, hvertfall i begynnelsen, men så syns æ liksom at det daffa (hvis det går an å si) litt av. Dere kunne f.eks. ha spilt noen fler Rune Larsen sanger, hatt litt quiz eller no sånn. Eller egentlig så skjønner æ det litt siden talen ble så lang, men dere kan ta det som et tips til neste gang.

   
 • At søndag, januar 07, 2007 5:01:00 a.m., Anonymous Anonym said…

  Tror kanskje ikke folk hadde vært så fornøyd med et møte som varte til over ti...Men neste gang skal du få lov til å danse en dans for oss til slutt..
  jeg kommer ingen vei på særemnet..

   
 • At søndag, januar 07, 2007 6:04:00 a.m., Anonymous Anonym said…

  Det vakke det æ sa... Hvilken frihet det skal bli bare vi får levert særemnet, da får vi tod til å gjøre alt vi vil, slik føles det nå hvertfall.

   
 • At søndag, januar 07, 2007 8:10:00 a.m., Blogger Katrine said…

  Jeg ELSKER at jeg er ferdig med særemnet!!!!!!!

  =)
  =)
  =)
  =)

   
 • At mandag, januar 08, 2007 6:36:00 a.m., Anonymous Anonym said…

  Hold kjeft!!!!

   
 • At mandag, januar 08, 2007 12:13:00 p.m., Anonymous Anonym said…

  Som årets nudist føler jeg et sterkt press på å gjenta bedriften fra, ja i fjor. Men, slapp av alle hus elskede venner jeg skal nok finne på no! Kanskje domkirka er bra Øyvind??

   
 • At mandag, januar 08, 2007 12:16:00 p.m., Anonymous Anonym said…

  Å stakkars Camilla forresten, ho må jo få lov ho også!!!

   
 • At mandag, januar 08, 2007 12:42:00 p.m., Anonymous Anonym said…

  Domkirka er jo perfekt!! der har vi mange øyenvitner i tilegg... det blir jo sikkert litt varmt der oppe når det er så mye lys så å stille opp naken syntes jeg er en god idè. eller kanskje i speedoen, hvis det skulle være gjennomtrekk??

   

Legg inn en kommentar

<< Home

 

Hit Counters