Leiras Par

Barna på Lund for Jesus

mandag, desember 11, 2006

Kor-dagen



Denne søndag var det kor søndag, noe som passet perfekt for slike kor-entusiaster som oss. Først gikk turen til Søm, nærmere bestemt Søm kirke. På programmet stod julekonsert med Rabbaboret. Der var det mange flinke små barn, deriblant Karoline Wadseth. I tilleg til et storslaget solo nummer, hadde hun fått den ærefulle oppgaven med å spille Tamburin.
Etter Julekonserten slo vi av en prat med kjernekaren Bjarne Sløgedal, som mente Richard burde komme seg ut av bedehusets fire vegger.

Så gikk turen til Misjonshuset. Døren var dessverre stengt, så derfor legte vi Blitz utenfor døren. Det syntes vi var kjempemorsomt, men det gjorde ikke Marens mor som kom å åpnet døra.

Korøvelsen gikk over alle forventninger og Karoline Wadseth tok helt av med sine frekke danse moves og overdøvet alle med sin praktfulle stemme.

Vi øvde på bli kjent lekene til hytteturen, bla. Blitz og Mingle. En del av bli kjent delen var en spasertur i Markens på skuldrene. Det eneste vi savnet på denne korøvingen var kaker, pepperkaker holder ikke mål.
Korøvelsen ble veldig bra og bøllene hold seg for det meste borte, så nå gleder vi oss til ”Gospel Night” i Lyngdal

PS. Maren du skyller oss 20 kroner fordi vi kysset.

20 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home

 

Hit Counters