Leiras Par

Barna på Lund for Jesus

søndag, desember 17, 2006

Lyngdal turen

Siden vi har vært så heldige å kunne få lov til å være med credo koret på en lang tur. Tekte vi at vi skulle fortelle litt om hva som skjedde på Lyngdal turen.


Turen startet med at vi gikk bort til vår private gale sjåfør, Lisbeth. Etter hvert kom flere inn i bilen, og til slutt satt vi som sild i tønne i det trange baksetet. Men det gikk jo fint så lenge vi holdt humøret oppe med klappeleker, sang og dans. (Hva gjør man ikke for å glede de andre i bilen?)

Lisbeth kjørte som en gal, vi var livredde og holdt oss fast så godt som vi kunne. Etter utallige breisladder, utforkjøringer, nesten-ulykker, påkjørsler, forbikjøringer og omveier kom vi oss omsider til Lyngdal. Men så var det jo å finne det derre bedehuset da. Det løste den yngste delen av Leiraspar, med og rulle ned vinduet og stikke hode ut, i fart.
Til slutt greide Lisbeth å kjøre riktig og det var deilig å strekke på bena, og vite at vi var i livet.

Før ”Gospel Night” begynte, så gikk vi en tur i sentrum, der vi leiet (er vi ikke flinke Hilde og Vilde??). Klokka 21.00 braket det løs og det virket som om hele Lyngdal hadde kommet for å se Credokoret fra Kristiansand.
Den første sangen gikk ikke helt etter planen og vi begynte bare å le. (vi spilte ikke på den sangen, så da var heller ikke så rart det gikk dårlig). Så kom ”Brighter Day”, og stemningen i salen steg fort. Det gikk veldig bra (den sangen spilte vi på). Så kom halelooooja sangen før vi avsluttet med et fyrverkeri av en sang kalt ”Lift him up”. De som foreslo den sangen, må være geniale.

Så var det pause og da gikk vi en tur (mens vi leiet), og vi fant lille Karlsvogna, men ikke den store. Den finnes ikke i Lyngdal.

Så var det dukat for underholdning, men da var vi så trøtta at vi gikk å la oss i kjelleren.

Turen hjem var et mareritt. Det var blitt minus grader, men Lisbeth lettet ikke på gassen fordi om. Det var kjempe skummelt og vi tviholdt oss til hverandre. Vi sovnet så fint i baksetet (mens poengene haglet inn), og våknet opp i Vågsbygda.

Nå gleder vi oss til vi skal få kjærlighetsvott av Solveig, den skal bli brukt flittig.

Så har vi et lite problem. Det er at vi ikke vet hva vi skal gi i julegave til hverandre, kan dere hjelpe oss?

9 Comments:

  • At søndag, desember 17, 2006 12:08:00 p.m., Blogger Katrine og Øyvind said…

    Begge har jo gebursdag på sommeren og vi kan ikke vente så lenge...

    Det kommer til å bli gøy å gå på ski med vottene..

    Poengene vil jo tikke inn for oss...
    Du er en engel Solveig....

     
  • At mandag, desember 18, 2006 12:09:00 a.m., Anonymous Anonym said…

    Hei, jeg kurer egentlig på hvordan man får sånn bakgrunn på bloggen. slik dere har hjerter... må man ha beta for å lage det? mange klemmer;)

     
  • At mandag, desember 18, 2006 9:26:00 a.m., Blogger Hilde said…

    Nå er jeg virkelig stolt av dere<3 Mange poeng venter på dere! Votten vil nok skaffe dere mange poeng, så Solveig jeg synes du burde få fingrene i gang og begynne strikkinga.

    Ellers hørtes det jo ut som en fantastisk tur til Lyngdal! Bare synd at dere gikk glipp av den utrolig gøye juleavslutninga på Bibelklassen...!

    I julegave til hverandre kan dere kjøpe badering, hårpynt og annet fint dill. Det tror jeg dere blir glade for! Hvis ikke kunne vel en romantisk middag for to falle i smak?

    Men jeg håper å se dere på fredag før dere drar på hyttetur, for jeg vil jo så gjerne ønske dere en god jul!

     
  • At mandag, desember 18, 2006 12:59:00 p.m., Anonymous Anonym said…

    Hei!!!

     
  • At mandag, desember 18, 2006 1:01:00 p.m., Anonymous Anonym said…

    Nå æ æ trøyt og æ gruer mæ til mo som æ ikke har øvd noen ting til nesten, og æ har ikke gjort anmeldelsen, gleder mæ sånn te ferien når æ ska jobbe me særemne..... Gleder mæ så utrooooooooooooooooolig te neste år!!!!!!

     
  • At mandag, desember 18, 2006 1:18:00 p.m., Anonymous Anonym said…

    Er ca. i samme situasjon. Har nesten ikke fått lest noe dag. Hørte på et lytte-eksempel om indisk-musikk. Jonas sa det liknet på super mario 64 i ørkenen, så tror jeg skriver d. Tror du Solvår bli fornøyd da?..Gleder med så syykt til dette året er over, og vi er ferdige med MO!!!
    Fikk skrevet en super-dårlig konsert-anmeldelse, men særemnet har æ jo nesten ikke begynt på , så d blir ikke mye juleferie på meg heller...
    Nå orker æ ikke mer MO. Trenger søvn. Er jo kronsik trøtt.
    jaja..vi snakkes o mårra, nå må æ gå å spy av MO, Musikkformidling og Cabaret....

     
  • At tirsdag, desember 19, 2006 8:59:00 a.m., Anonymous Anonym said…

    tror æ har fått øresus, bare at det æ hører er hardingfela.
    Hvordan i all verden skal dette gå? skjønner svært lite av fusion og arrangert trad,hva hette egntlig d siste?

     
  • At tirsdag, desember 19, 2006 9:24:00 a.m., Anonymous Anonym said…

    Det siste er vel når man har den eldre folkemusikken som utg.pkt. og bruker trad. instr. Men bruker u. trad. arrangement f. eks med gitar og trommer til komp.

    Men skjønner ikke hvordan vi skal klare å HØRE forskjell. Vi kan jo ikke vite om d virkelig er en gammel folkemelodi, eller om de bare er inspirert av d...

     
  • At tirsdag, desember 26, 2006 11:20:00 a.m., Anonymous Anonym said…

    hmm ,kanskje mæ og tesfaj må starte klubb

     

Legg inn en kommentar

<< Home

 

Hit Counters