Leiras Par

Barna på Lund for Jesus

lørdag, desember 23, 2006

Hytte-tur referat

Før hanen gol, mens Hilde enda var under dyna å sov, var vi begge våkne. Det var nemlig duket for hyttetur til Homborsund. Øyvinds bestefar var så snill å kjørte oss til hytta. Og som alle kjenner fra Lund Bibelklasse er eldre mennesker aldri sent ute. Etter alle de nervepirrende og farlige kjøreturene med Lisbeth følte vi oss veldig trygge med en erfaren sjåfør bak rattet.

Mens hytta ble varmet opp gikk vi oss en tur til fyrlykta inne i skogen (og poengene bare strømmet inn, mens vi gikk). Ved fyrlykta traff vi noen jegere, de hadde ikke noe annet å skyte på enn seg selv. Når vi kom hjem var det bare 11 grader inne i hytta, så da måtte vi finne på noe. Det var ikke vanskelig. Vi gjorde bl.a hogget juletre, gikk på ski og skøyter, klippet gresset, syklet til den omvendte båt, osv...På kvelden var det tid for å pynte juletreet. Det er det fineste juletreet som har vært i Homborsund (også det eneste, men det går vi ikke så nøye inn på). Gavene til Lisbeth var prikken over i-en.Så var det duket for kveldens høydepunkt: den romantiske middagen. Og mens dere andre pinte i dere tørre loff skalker med halv-råtne vassne reker (som var rester fra i fjord) storkoste vi oss med kylling filet med kremet saus, ris og en utsøkt salat. Med mester kokker som oss er det ikke aldri noe å si på maten.
Etter middagen var det tid for å gå rundt juletreet, til glade julesanger.
Når mørket senket seg og alle små barn hadde lagt seg begynte nattfilmen. Vi koste oss med brownies og gele, mens vi lekte Blitz og så på film. Tenk det, tre ting på en gang.

Neste morgen dro vi til Grimstad for å kjøpe julegave til Karoline. Den bør hun bli glad for, fordi den var ikke billig.
Vi kjøpte oss en porke hver før vi tok bussen til Kristiansand.

God Jul alle sammen!

18 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home

 

Hit Counters