Leiras Par

Barna på Lund for Jesus

onsdag, oktober 04, 2006

Dugnad på Bedehuset!!

Onsdag kveld var det dugnad på Lund Bedehus.Oppmøtet var heller dårlig, men de viktigste stilte selvsagt opp (nemlig oss), og da blir det jo bra uansett. Vilde kom også til slutt, iført sin nye t-skjorte som hun vant på basaren. Erlend Kalstad var faktisk opp i en stige, og malte ett helt vindu i timen (dvs. 2 stykker på 2 timer..)

Mens noen spilte bordtennis (skal ikke nevne navn), og en stakk av gårde for å synge, kjempet vi (altså oss to), med livet som innsats, for at Bedehuset skulle reddes. Det kostet blod, slit, svette og tårer, men så ble jo også resultatet bra.


Nå er det bare to dager til avreise, og vi gleder oss veldig. Vi syntes nesten litt synd på dere som må bli igjen hjemme.Vi forstår godt at det blir hardt å klare seg uten oss i to uker, men vi føler med dere. Og hvis flyet skulle styrte, og havne på en øde øy (slik som i LOST), så kan dere jo trøste dere med bloggen vår.
LENGE LEVE BLOGGEN!
I Tillegg har vi jo også lovet å kjøpe gave til Vilde, Camilla og Richard. Det kommer til å bli utrolig bra, så: Gled dere!

31 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home

 

Hit Counters