Leiras Par

Barna på Lund for Jesus

mandag, desember 04, 2006

Credo-kor Øving

Da var enda en kor-øvelse over. Det var ikke den gøyeste kor-øvingen vi har vært på, men det skjedde litt av hvert likevel.

Vi kom bare litt forsinket, bare litt over en time. Det var fordi vi på en eller annen måte hadde forvillet oss ut på Vågsbygd Videregående Skole der vi så på et kjempe-morsomt dramastykke og spilte litt piano.

Da vi omsider kom oss ned på misjonshuset så var faktisk Maren glad for å se oss. Så spilte vi en sang, da orket ikke koret mer, så da ble det pause.

Under pausen var det noen bøller som bare ødela. Først ødela de stigen inne på kjøkkenet, så spiste de opp all pynten på kakene, så tok de kaken å pyntet den med steiner, istedenfor godteri.

I tilegg til alt dette så bandt de oss (leiraspar) sammen i benene slik at det var nesten helt umulig å gå. Så hang de blomster i taket. Etter det tok også bøllene og stakk av med krykkene til Eline når hun skulle gå hjem.

Når pausen var over stilte koret seg opp igjen. Og begynte å synge en ha-le-loooja sang. Da slo bøllene til igjen og begynt å kaste Mandarin skall på koret. Dette likte ikke Maren og hun ble sur. Ikke bare litt sur, men kjempe-sur. Bøllene hadde ikke fått nok, de satte seg ned med en ”klubbe” hver, og begynte å spille trommer. Dette falt ikke i smak hos Maren.


Så var øvingen over, og vi satt på med ”råkjøreren” Lisbeth. Det gikk alt for fort så vi måtte si i fra. Siden vi har vært på ”si i fra” kurs. Og etter det kjørte vi bare i første gir. Det var veldig lurt syntes vi, fordi vi kan jo ikke dø før vi skal på Gospel Night i Lyngdal.

Til Maren: Neste kor-øvelse lover vi at vi skal passe på bøllene, slik at det ikke skjer noe bøll. Vi gjør alt for å gjøre deg glad.

18 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home

 

Hit Counters