Leiras Par

Barna på Lund for Jesus

tirsdag, november 28, 2006

Julekonserter

Det har vært en lang kveld på bedehuset, fordi Richard skal holde en konsert der. Og som proffe musikere ble vi leid inn for å spille for han. Øvelsen var veldig seriøs, Rick underholdt oss med sine sprelske danse moves og viltre reinstyr-hyl. Sangene var nøye plukket ut, kun det beste er godt nok når det skal arrangeres julekonsert på bedehuset førstkommende Lørdag. Alle må komme, det er frivillig tvang.


Så er det jo slik at det finnes et Credo-kor. Det er vel det beste koret i byen, bare slått av Lund Kor. Og i et kor må en jo ha noen til å spille. Når koret er knall bra må en ha noen som er knall gode til å spille. Og hva er da et mer naturlig valg en Leiras Par?
Siden koret er så utrolig bra så får vi tilbud om å spille på mange forskjellige steder. Men alt er ikke like bra for oss. Siden vi får så mange forespørsler må noen nedprioriteres. Bl.a Quarten, Hove festivalen, Roskilde, Skralfestivalen og Skalldyr festivalen osv….
Men noen ganger får vi tilbud som vi ikke kan takke nei til. Nemlig ”Gospel Night” i Lyngdal. På det flotte og populære bedehuset.
Ta med venner og kjente og kom dere til Lyngdal Bedehus lørdag 16. desember!

9 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home

 

Hit Counters